tisdag 2 september 2008

Nyförvärv- Intersquash Club 2008/2009

Laget kommer i princip se likadant ut som det gjorde ifjol. Vi kommer alla ihåg hur det slutade.
Tyvärr har Carl Waddington som sagt flyttat till Göteborg. Vi kommer att sakna Calle både på och utanför banan. Många spelare har kommit och gått dem senaste åren i Intersquash Club, men det finns ingen som betytt lika mycket som Calle. Han bidrog med ett enormt hjärta på banan och med ett ännu större hjärta utanför.

Vi får dock in 2 nya spelare som kommer att tillföra laget otroligt mycket.
Den första nya spelaren som går in som etta i laget kommer från Egypten och heter Amr Swelim. Han är 24 år gammal och bor i Kairo. Amr ligger för närvarande på 41a plats på världsrankingen och kommer att höja lagets standard avsevärt.

Sen förra året har vi också den holländska tvåan Dylan Bennett som också han är 24a år gammal. Han ligger för närvarande på plats 50 på världsrankingen och tyvärr höll en skada honom bort från spel i Elitserien förra året. Han ser dock väldigt mycket fram emot att äntligen få göra debut hos dem Svenska Mästarna.


Den andra spelaren är Kristian Frost som gör comeback i laget efter ett års frånvaro. Kristian är 19 år gammal och är den största talangen som Danmark har skakat fram. Han har trots sin unga ålder och tidiga karriär redan hunnit med att etablera sig i Danmarks landslag och ligger förnärvarande på plats nummer 193 på världsrankingen. Kristian var en viktig del i det Intersquash som vann SM-Guld 2006/2007 och vi hoppas att han kommer att vara en viktigt del i år igen.

Alla tre ser framemot att få representera dem Svenska Mästarna och vi ser framemot att ha dem här.

Bolbol Aziz- Captain

Inga kommentarer: