torsdag 18 september 2008

Europamästerskapen för Klubblag 2008/2009

Nu på Onsdag är det dags för dem svenska mästarna att ta flyget ner till Österrike, Linz för att försvara dem svenska färgerna i Europamästerskapen för Klubblag. Förra året slutade laget på en 5e plats.

Laget kommer att bestå av Amr Mansi, Badr Aziz, Heikki Kononen, Mohamed Aziz och Ahmed Aziz. Rasmus Hult som normalt är given i detta lag kommer inte att följa med pga skolarbete vilket försvagar laget en del. Torbjörn Ulf följer med som ledare.


Laget har dock ett stort självförtroende och reser till Österrike med Semifinal som mål. Vi är seedade som 5a vilket betyder att vi hamnat i Grupp D med 13e seedade Borderline Squash Team ( Italien ), 12e seedade Can Melich ( Spanien ) och 4e seedade USC Wr Neudorf ( Österrike). Matcherna mot Italien och Spanien måste givetvis vinnas och sedan hoppas vi kunna skrälla mot Österrike. Alla i laget är i bra form och vi ser framemot en bra vecka. Ni kan följa tävlingen på intersquash.blogspot.com och på tävlingshemsidan www.squash.or.at/ecc2008

Spelarna vill även passa på att tacka alla som ställt upp för laget och sponsrat laget. Tack vare Er kan vi nu genomföra denna resa och vi hoppas att vi gör alla Intersquashre stolta.

Bolbol Aziz- Captain

Inga kommentarer: