fredag 26 september 2008

Förlust mot Paderborn

Efter att vi imorse lyckades kvalificera oss för semifinal var det klockan 1800 dags att inta glasbanan. Denna glasbana har ställt till med mkt problem denna vecka då det har varit kallt och regnat alldeles för mycket här i Linz dem senaste dagarna. Då banan är utomhus och då tältet som ska skydda banan från regn inte hållit toppklass har det regnat in på banan.
Våra tyska motståndare hade givetvis en stor fördel genom att dem hade spelat på banan innan dagens match. Vi fick en kvart på oss att spela in oss på banan vilket gjorde att man inte var vän med banan när det var dags för match.
Badr var först ut och gjorde så gott han kunde. Hans tyska motståndare Simon Rösner gjorde en kanonmatch och behärskade banan mästerligt vilket gav tyskarna en viktig 1-0 ledning. Mansi spelade bättre än vad han gjort tidigare i tävlingen men Ong Beng Hee var för stark. I detta läge låg vi under med 0-2 i matcher och 0-6 i game så vi fick inte tappa ett till game. Bolbol var nästa man in på banan men han var inte alls vän med glasbanan och förlorade första game snabbt mot en taggad tysk motståndare. Heikki fick också känna på glasbanan men även här blev det förlust. Tyskarna var alldeles för bra idag och dem är storfavoriter att vinna imorgon mot Odense SC från Danmark som lyckades slå Aberdeen från Skottland i den andra semifinalen. Skottarna hade i gruppfinalen slagit ut andra seedade Colets från England.

Resultat Semifinal: Intersquash Club- Paderborn SC 0-4

Amr Mansi- Ong Beng Hee 7-11; 3-11; 10-12
Badr Aziz- Simon Rösner 9-11; 5-11; 6-11
Heikki Kononen-Tim Garner 7-11; 8-11
Bolbol Aziz- Oliver Post 1-11; 6-11


Imorgon klockan 1400 är det dags för bronsmatch mot skottarna. Det kommer bli en väldigt tuff match men, vi ska göra vårt bästa att ta med oss en medalj hem.

Laget imorgon:
1. Amr Mansi
2. Badr Aziz
3. Heikki Kononen
4. Bolbol Aziz


Vi hörs efter fighten!!

MVH Bolbol

Inga kommentarer: