tisdag 20 januari 2009

Junior SM 2009

Efter ett antal år utan representation bland landets bästa juniorer fick vi förra helgen ett kvitto på att våran juniorsatsning har börjat ge resultat. Vi har i dagsläget ett 20-tal barn som två gånger i veckan tränas av Mohamed och Bolbol. Av dessa 20 valde vi ut 5 stycken som vi trodde hade bäst chans att göra resultat och det visade sig att vi hade rätt.
Vi hade tre pojkar med i klassen Pojkar under 11: Peter Fischer; Nick Errington och Tor Hubrecht, samt två flickor med i Flickor u 13: Linnea Wallsten och Hanna Lishjko.
I den yngsta klassen visade killarna vilka otroliga framsteg dem har gjort och det spelades en väldigt bra final mellan Peter och Nick där Peter lyckades vinna efter 3 välspelade game. Tor var också han jätteduktig och lyckades placera sig på en 4e plats.
Båda våra tjejer hade fyra tuffa matcher under helgen och även dem visade hur duktiga dem blivit. Hanna lyckades efter ett antal kämpainsatser komma på en meriterande 3e plats medans Linnea fullständigt körde över sina motstånadare och tog hem sitt första av förhoppningsvis många SM-Guld.
En lyckad helg med ett väldigt bra facit : 2 Guld, 1 Silver, 1 brons och en fjärdeplats något vi som tränare är väldigt glada och stolta över. Ett stort grattis till alla barnen och vi hoppas att utvecklingen fortsätter för då ser framtiden för Intersquash Club väldigt bra ut.

Bolbol Aziz

1 kommentar:

The Wall sa...

Härligt! Stort grattis både spelare och tränare!

/Johan