lördag 27 september 2008

3A I HELA J---A EUROPA!!!

Efter gårdagens förlust, var vi otroligt taggade och fokuserade på att avsluta tävlingen på bästa möjliga sätt. Vårat mål innan tävlingen var just att nå semifinalen och vara topp 4 i Europa. Idag hade vi dock chansen att ta hem en bronsmedalj från detta Europamästerskap och som vi tog den.
Först ut var Amr och Bolbol. Amr som har haft det tungt här i Österrike visade dock att han är en duktig spelare när han mötte Daryl Selby från England. Han inledde väldigt bra och gick upp till en 2-0 ledning. Dock fick han efter över en timmes spel till slut ge sig med 2-3, men som han slet. Bolbol hade en helt annan matchbild och lyckades vinna sin match med 3-0. När Badr sedan på nytt visade att han aldrig gör en dålig match för Intersquash Club och enkelt vann med 3-0 var saken klar. Bolbols och Badrs matcher tog mindre tid än hela Amrs match. Heikki spelade den sista betydelselösa matchen och vann med 3-2. EN RIKTIG LAGSEGER!!!

Resultat Intersquash Club- Aberdeen 3-1

Amr Mansi- Daryl Selby 11-8; 11-5; 1-11; 7-11; 5-11
Badr Aziz- Alistair Gorrie 11-3; 11-3; 11-3
Heikki Kononen- Kevin Milne 12-10; 11-3; 5-11; 3-11; 11-8
Bolbol Aziz- Steven Cartwright 11-3; 11-5; 11-6


Vi förlorade en match på hela tävlingen mot det laget som just nu leder med 2-0 i matcher och 6-0 i game i finalen och lyckades trots att vi var seedade på en 5e plats nu placera oss 3a och då är ändå en av våra viktigare spelare hemma pga studier. Vi är väldigt glada och stolta över denna bedrift. Det märktes framförallt idag vilken fantastisk sammanhållning vi har, när vi lyckades ta hem denna lagseger.
Jag skulle avslutningsvis ännu en gång vilja tacka alla sponsorer som gjort denna resa möjlig och jag hoppa ni känner Er delaktiga i framgången. Sen vill jag tacka mina lagkamrater otroligt mkt för deras insats både på och utanför banan. Sist men inte minst skulle alla spelare som varit delaktiga i denna tävlingen tacka våran Team-Manager Torbjörn Ulf för dessa roliga dagar. Det var första gången Torbjörn åkte med oss och resultaten talar väl för sig själva. Ett stort tack för att du stod ut med oss i 4 dagar och vi hoppas alla du förstår att du är en del av denna framgång!!



MVH Bolbol Aziz

1 kommentar:

The Wall sa...

Stort grattis till en riktigt fin placering!! Väldigt starkt jobbat från början till slut. Ser redan fram emot nästa års upplaga, för Intersquash tar väl hem tredje raka SM-guldet 2009?

/Johan