fredag 16 september 2011

Klubblags EM Dag 2

I kvartsfinalen skulle vi alltså ställas mot det franska laget Valance, som bland annat hade 3st Topp-90 spelare i deras lineup. Så redan från början förstod vi att det skulle bli tufft. Först ut på banan var vår etta Kristian Frost som ville revanschera sig efter gårdagens förlust och även Ahmed Abdel Aziz skulle spela samtidigt.

Kristian Frost skulle möta den Schweiziska ettan Nicholas Müller som även är rankad 32:a i världen. Men Kristian visade redan från början hur mycket han ville detta och dominerade redan från första början och nötte ner sin motståndare med fysiken och gav inte Nicholas någon som helst chans att komma in i matchen. Efter 1-1 i game var det Kristian för hela slanten. Vinst med 3-1 i första matchen.

Ahmed spelade samtidigt och fick samt se sig hamna i underläge mot den franska spelaren Antoine Petrucci . Men i tredje game visade Ahmed en grym kämpaglöd och lyckades slita till sig det gamet 14-12, i fjärde var dock krafterna helt slut och han fick ge sig med 1-3 tyvärr. Ganska jämnt i gamen.

Nästa man in var Amr Swelim som fick möta den energiske franske 4:an Greg Marché och där kom tyvärr Amr inte alls igång utan fick ge sig ganska med 3-0. Jag stod bland annat och räknade hur många unforced errors han gjorde och det var 3st på 3 game. Man blir ganska svårslagen då.

Då var upp till Rasmus och förutsättningarna kunde inför matchen vara lite bättre, nämligen så fick Rasmus bara tappa 6 poäng på hela matchen, och det blev lite för svårt för honom när han till slut slog Steve Finitis med 2-1 i game. Så tyvärr förlust i kvarten, men det vara att ladda om mot morgondagens match om 5/6 platsen mot österrikiska Neuendorf.

Inga kommentarer: