tisdag 6 september 2011

Klubb-EM i Belfast

Säsongen har kommit igång och imorgon åker laget till Belfast för att spela Klubb-EM. Malmö valde att inte åka vilket gör att vi, då vi kom tvåa i Elitserien får chansen. Vi ställer upp med ett bra lag som förhoppningsvis kan ha en bra vecka.

Kristian Frost
Amr Swelim
Rasmus Hult
Bolbol Aziz
Niclas Valfridsson.

Momen Aziz och Jacob Mattson följer med och coachar.

Vi är seedade på plats nr 6 och har hamnat i en pool med bara ett annat lag, nämligen laget från England som är seedade på plats nr 7. Även om vi är högre seedade så vet vi att alla lag från England brukar vara extremt svårslagna så vi behöver nog göra en riktigt bra match för att vinna. Denna match är en nyckelmatch då vi vid vinst får spela om positionerna 1-6 vilket vi gärna vill göra. Man kan följa tävlingen här: http://escc2011.org/
Detta är Intersquash Clubs 4e deltagande på denna tävling. Vi kom 5a 2007 och 2009 medans vi 2008 lyckades ta hem en bronsmedalj. Startfältet har nog aldrig varit så tufft som i år så vi måste nog ha en bra vecka för att komma lika högt som i dem föregående upplagorna. Det ska bli riktigt kul och vi ser alla framemot resan!
Rapporter följer...


B



Inga kommentarer: