tisdag 10 november 2009

Snart dags!

Som ni själva märkt har det inte hänt mycket den senaste tiden på bloggen då serien inte kommit igång än. Dock är det nu bara en vecka kvar till årets första fight borta mot SSK. Säsongen har dock börjat och våra spelare har gjort blandade resultat. Det riktigt positiva är att Rasmus hittils har varit oslagbar. Han har vunnit Stockholm Open ( 3-1 mot Christian Drakenberg), DM ( 3-2 mot Romain Tenant efter att ha haft matchboll emot sig) och nu förra helgen Göteborg Open ( 3-0 mot Christian Drakenberg). Ska bli riktigt kul att följa Rasmus dem närmaste veckorna inte bara för seriens skull, utan så småningom är det även SM på Roslagshallen.
Resten av gänget har inte gjort några imponerande resultat men vi hoppas att formtoppen kommer nästa vecka. För första gången går Intersquash CLub in i en säsong utan klippan Badr Aziz så det ska bli intressant att se hur laget klarar sig , men det är givetvis ett stort avbräck!
Vi har även med diverse proffs aldrig lyckats slå SSK på bortaplan men vi hoppas att kunna ändra på detta nu. Det vore kul om några Intersquashare letade sig till Gärdets Squashhall och stöttade oss.
Matchen börjar tisdag den 17/11 klockan 1800. Vi återkommer nästa vecka med laget.

/B a.k.a Captain

Inga kommentarer: