onsdag 25 november 2009

Seriehelg i Linköping

Tyvärr kunde vi inte fortsätta på den inslagna vägen från i tisdags i Linköping. Man ska aldrig skylla ifrån men i sanningens namn hade vi svårt att ens få ihop ett lag. Både Foads lårskada som han drog sig på i tisdags samt Bolbols sjukdom som inte ville ge sig gjorde att vi fick slita för att få ihop 4 spelare. Iaf hade vi några klippor som ställde upp och dessa vill jag rikta ett stort tack till. Både Jon Folkesson och Anders Aquilonius tog en paus från viktigare saker för att ställa upp. Rasmus visade som vanligt vägen och hade inga problem att vinna sina matcher. Mohamed pressade landslagsspelaren Joakim LArsson i matchen mot Malmö och Foad kunde till slut komfortabelt vinna sin match mot Göteborg. Bolbol hade inte mycket att sätta emot mot Malmö och tyvärr var det lite för tufft både för Jon och Anders. Vi fick till slut med oss 3 av 8 poäng som vi givetvis inte är nöjda med.

Intersquash club - Malmö SRC 1-3

Rasmus Hult - Ola Jangbecker 11-5 11-5 11-8
Mohammed Aziz - Joakim Larsson 10-12 9-11 11-13
Ahmed Aziz - Alex Christensson 9-11 5-11 7-11
Jon Folkesson - Christoffer Olsson 4-11 8-11 4-11


Intersquash Club - Team Göteborg 2-2

Rasmus Hult - Carl-Henrik Ronge 11-6 11-2 11-2
Foad Hammouni - Artur Hedlund 3-1
Mohamed Aziz - Gustav Zackrisson 8-11 11-9 7-11 5-11
Anders Aquilonius - Håkan Andreasson 12-14 8-11 4-11

Nästa match är under seriehelgen den 16-17/1 på vår hemmaplan Kungliga Tennishallen. Vi lovar fler poäng då och förhoppningsvis kommer den ena eller andra förstärkningen.

En viktig sak att poängtera är att trots dem uteblivna framgångarna så var lagkänslan som alltid på topp. Vissa har misstolkat ett internt skämt som skrevs här på bloggen helt och gått in och påstått att vårat lag är sargat. Det känns tråkigt att folk skriver saker utan att verkligen kolla upp fakta. Det som skrevs går inte att misstolkas som allvar vi ville bara försäkra om att stämmningen som vanligt alltid varit på topp. Därför är jag övertygad om att vi blir att räkna med mot slutet av säsongen.

Nu i helgen håller vi tummarna för alla Intersquashare men framförallt för Rasmus som förhoppningsvis kan hålla i den fina formen han visat!



/B

1 kommentar:

Unknown sa...

Momens inlägg är ju lätt det vildaste av de vildaste. Sen finns det folk som inte förstår sarkasm eller känner personerna/personen i sig men fler av såna inlägg!

Fick en lite big brother känsla över det. ooohh the memories..

Smaka pannkakan fint i lördags kväll/natt? :)

/B