torsdag 27 mars 2008

Inför SSK-Intersquash Tis. 8 April






Då var det dags för säsongens andra match mot SSK. Denna match betyder inte så mycket för tabellen eftersom Intersquash redan har kvalificerat sig till slutspel och SSK spelar för ingenting. Men som sagt derby är derby. Det kommer vara mycket heta känslor på Wittstocksgatan. Vi tyvärr inte kunnat få tag på Christian Drakenberg (SSK's etta i laget samt lagledare) men en intervju med honom kommer senare nästa vecka. Just nu ser läget ut på detta vis för Intersquash: Före detta lagkaptenen och ankaret Badr Abdel Aziz är bortrest på tävlingar i Europa (se annat inlägg) och kommer därför inte kunna vara med. Rasmus kommer därmed att spela etta i laget. Från Finland kommer Heikki Kononen eftersom han behöver en till match för att kunna ställa upp i ett slutspel. Efter det är det ganska öppet på tredjeplatsen efter som lagkapten "Bolbol" Aziz är gjuten som fyra, där vi hoppas att han kan vinna. CW och MAA tampas om 3:platsen just nu liten fördel till Mohamed eftersom han dyker upp lite då och då på Kungliga. Vi fick tag på Ahmed Aziz (Lagkapten/Lagledare) och han svarade kort om SSK-matchen:



"Vi är ju ett bättre lag egentligen och borde vinna den här matchen trots bortaplan. Alla spelare måste vara på topp och spela med mycket hjärta."



På frågan om vem som skulle få det jobbigast svarade han:



"Rasmus. Han har tränat bra den senaste tiden så vi hoppas att han kommer att sköta uppgiften galant. Men som sagt det kommer att bli tufft."






En längre inför-matchrapport kommer nästa vecka.

Inga kommentarer: