onsdag 7 december 2011

Seriehelg nr 2

Nu i helgen är det dags för årets andra seriehelg och vi spelar på Kungliga vilket är extra kul. Innan vi börjar diskutera helgen vill vi klargöra vissa saker:
- Det här Sveriges FÖRSTA squashblogg
- Den här bloggen handlar om Elitserielaget
- Den här bloggen beskriver lagets uppladdning samt matcher, inte varenda träningspass så anonyma squashnördar kan njuta av lite info.
- Sen ett stort tack till Christian som har Sveriges i särklass bästa blogg och vill man oftare ha info angående squashsverige är det där man ska hänga

Så nu till det viktiga.
I helgen har vi tre väldigt tuffa matcher så vi hoppas på lite stöd under säsongens enda hemmamatcher. Klockan 12 på lördag möter vi storsatsande Teknova som har Joey Barrington som etta men framförallt har dem den största inom svensk squash som trea, nämligen Daniel Forslund. Det kommer bli en rolig och tuff match och vi hoppas på ett bra resultat.
Klockan 16 är det dags för ännu ett derby mot Roslagen som öppnat serien otroligt starkt. Det krävs nog en stark prestation om vi ska kunna rubba dem. Det brukar bli rätt bra stämning och vi hoppas att denna match inte är ett undantag.
Sen på söndag möter vi dem mesta mästarna från Linköping. Denna match spelas klockan 11 och denna match får väl , iaf på pappret ,betraktas som den enklaste.
Vi är fortfarande obesegrade denna säsong ( dock bara 2 spelade matcher ) och vi hoppas att vi kommer att vara det efter helgen också.

Laget är inte helt klart men vi har en trupp på 5 spelare till denna helg:

Rasmus Hult
Kristian Frost
Bolbol Aziz
Jacob Mattson
Nils Lindgren.

Startelvan släpps som alltid en timme innan fight.

Vi ser framemot en grym helg.

/ Intersquasharna

Inga kommentarer: