torsdag 16 december 2010

Nya Tag!

Då var det dags att uppdatera den här bloggen och det var ju ett väldigt bra tag sen kan man väl lugnt säga. Men just nu befinner vi oss i en tid utav nya vindar. Och Intersquash vill alltid utveckla sig till det bättre. Bland annat har det skett otroligt mycket i organisationen runt om vårt kära och Sveriges mest populära klubblag.
Först och främst vill vi tacka vår webmaster Melker Svedin för den tiden som varit och vill önska honom allt väl i sina framtida uppgifter.
Just nu är det inte helt klart med vem det är som ska ta över uppdateringen utav hemsidan men enligt styrelsen har det skett lite intervjuer med folk och så snart vi har mer information angående utvecklingen så kan ni självklart läsa om det i Sveriges bästa squash-blogg.
Som alla säkert vet så slutade förra årets säsong i fiasko med en missräkning, nämligen en fjärde-plats. Styrelsen med president Aadel Abdel Aziz i spetsen var inte så glad och började se om organisationen och bestämde sig för att satsa på de lokala talangerna som redan fanns i laget. Foad var den enda som lämnade laget och man behöll stommen för laget. Innan vi går in på nyförvärven så tänkte jag förklara lite vad som har hänt runt om i laget.
Organisationen fick sig ett rejält ansiktslyft. Organisationen ser i dagens läge ut på detta vis:

Ordförande: Aadel Abdel Aziz
Vice-Ordförande/Ekonomiansvarig: Eric Malmström
Sportchef: Robert Eriksson

Fysansvarig/Tränare: John Levin

Reseansvarig: Niclas Valfridsson

Spelarråd samt lagkaptener: Rasmus Hult och Ahmed Aziz

Aadel Abdel Aziz & Eric Malmström är de som har funnits längst i organisationen. Aadel är den som bildade klubben 1988 och Eric Malmström är en av de bästa spelarna som funnits i Intersquash historia, bland annat vann han Veteran-SM 93 Herrar-Ö35. Första spelaren i invald i Intersquashs Hall of Fame.
Aadel är själen i klubben med många goda råd, medans Eric har hand om ekonomin i klubben.
Den viktigaste värvningen som skedde under sommaren var anställningen utav den nya sportchefen Robert Eriksson.
Med sin gedigna erfarenhet i denna sportens värld och sitt stora kontaktnät så
var det en självklarhet att värva denna person. Ett krav Robert ställde var att få helt fria tyglar i allt som handlar om Intersquash sportsliga framtid. Robert gick igenom organisationen och han ansåg att det fanns mycket att göra. Bland det första han gjorde var att göra fystester, vilket visade upp ett katastrofalt resultat, bland annat sprang Bolbol Aziz milen på 1.15. Skandal.
Därför anställdes John Levin som fysansvarig. John kallas för "The Body" i den gyllene triangeln runt Stureplan och han gör verkligen skäl för sitt namn. Militären ville att han skulle bli anställd som "Rambo" men han tackade artigt nej till erbjudandet då han är uttalad pacifist.
John, körde ett månadslångt basschema på Stadion och byggde upp spelarna för större uppgifter. Och hittills har han lyckats mycket väl ut, förutom med Jon & Mohamed som har slarvat lite med uppbyggnadsträningen. John är välkänd att kräva mycket av sina adepter och det är något Intersquash behövde.
Robert ansåg att varje roll i organisationen skulle vara självklar, därav anställn
ingen utav reseansvarige Niclas Valfridsson. Som den välkände vagabonden som han är ansåg han att många fel begicks förra säsongen i samband med resor. Bland annat arrangerades inte gemensamma gruppresor utan varje spelare tog sig till matcherna själv vilket också gjorde att upplevelsen blev lidande. Bland annat långa tågresor drog sitt strå till stacken. Niclas bestämde efter ett godkännande utav sportchefen Robert Eriksson att alla resor görs gemensamt i hyrbil och att man ska åka upp dagen innan för optimal uppladdning. Bra idé anser vi på redaktionen. Han ansåg även att detta är ett sätt att stärka lagsammanhållningen på.
Istället för att ha en lagkapten så bestämde man sig för att införa ett spelarråd istället. Sveriges bäste spelare Rasmus Hult valdes ut tillsammans med eldsjälen Ahmed Aziz. Kommunikationen mellan spelare i laget och styrelsen ska gå igenom de, för att undvika konflikter i laget, som den vi hade förra året då Mohamed ansåg sig själv vara lite utstött ur gruppen.
Så ser alltså organisationen ut i dagens läge.
I nästa avsnitt så presenterar vi laget och det nya B-laget också, sedan kommer även en rapport om Säsongsstarten.

1 kommentar:

Unknown sa...

Kul att ni är tillbaka! Ser fram emot många squashinlägg!