onsdag 6 maj 2009

Mot det tredje Guldet

Om 2 dagar är det äntligen dags för årets Slutspel. För oss på Intersquash börjar resan imorgon kväll då stora delar av truppen landar i malmö. Första matchen är Semifinalen mot Roslagen SRC klockan 1630 på Fredag. Väldigt kul är att matcherna kommer att spelas på glasbanan. 
Matchen mot Roslagen blir förmodligen en väldigt tuff match. Vi anser att dem på pappret kanske e den svåraste motståndaren. Sist vi mötte dem blev vi mer eller mindre utspelade på våran egna hemmabana så revanschlusten är stor.Dem har ett väldigt jämt lag men har framförallt en väldigt bra 4:a och 1:a i Henrik Löfvenborg resp Romain Tenant. Dock är tron på oss själva väldigt stor och efter att ha slagit ut Roslagen dem senaste 2 åren.Vi anser att vi har bättre spelare på varje position och att vi ska vara ett bättre lag är vi helt övertygade om. Vi ser framemot att visa det på fredag.
I den andra semifinalen möts hemmalaget Malmö SRC och Växjö SK.Malmö är efter ha vunnit grundserien lite favoriter men får Växjö ihop deras bästa lag blir dem väldigt svårslagna. Malmö har givetvis stor fördel av hemmabana dock ska man inte underskatta Växjö. 
I slutändan kvittar det för oss hur det går i den andra matchen. Vi åker till Malmö för att vinna våra matcher och för att vinna vårt tredje SM-Guld. För 4 år sen hade vi svårt att få ihop ett lag till matcherna och lyckades alltid placera oss på en av dem sista platserna. Det är väldigt roligt att se hur vår klubb har utvecklats dem senaste åren. I helgen hoppas vi skriva ett nytt kapitel i vår klubbs historia. Alla är taggade och redo för uppgifterna och vi är väldigt optimistiska.
Angående laguttagningen har vi valt att skicka ner 6 stycken spelare till Malmö. Vi har valt ut dem spelarna som vi tror har bäst chans att ta hem guldet igen. Tyvärr är en av våra mest givna spelare, Rasmus Hult, fortfarande i USA och kommer inte kunna medverka i Malmö. Ett stort avbräck för oss då Rasmus sällan gör en dålig match för Intersquash. Vi har dock en väldigt bred trupp med många bra spelare så nu får bara någon annan kliva fram. Alla har en roll i laget på och utanför banan och om vi alla gör det vi ska kommer vi bli svårstoppade.
Det exakta laget lämnar vi som vanligt först ut på matchdagen så nu finns det inte mycket mer att skriva. Vi hoppas att alla Intersquashare håller tummarna i helgen. 
Jag avslutar precis som Jag avslutade för exakt ett år sen. 


" What we do in life echoes in eternity"


Nu kör vi!!!! 

B

2 kommentarer:

Momen sa...

Ursäkta men jag anser att detta var ett av de sämre "införartiklarna" som någonsin skrivits. Därför anser jag, som nog som bäst kan beskrivas som Intersquashs största fan att du borde avsättas som lagkapten och låta Mohamed ta emot pokalen om vi skulle vinna. Det är bara en tanke som jag vet att Squashvärlden också delar.
/Per-Albin Hansson

Unknown sa...

Då var det bara finalen kvar då tar ni den lika lätt?

Lycka till!