tisdag 10 mars 2009

Avslutning på serien

Nu har grundserien avgjorts. Vi fick med oss 7 av 12 poäng i helgen vilket var godkännt då vi hade ett kraftigt försvagat lag. Om man ska sammanfatta säsongen så här långt så får man väl säga att det varit en godkännd säsong. Vi slutade 3:a vilket egentligen inte är bra, då vi haft som mål att vinna serien. Många onödiga poäng har slarvats bort då våra spelare ofta inte haft den rätta inställningen. Man kan väl säga att dem som skött sig varit Mohamed, Rasmus, Badr och Heikki. Alla har gett 110 % hela tiden vilket varit väldigt bra. Amr Swelim gjorde bra ifrån sig efter den något tveksamma debuten. Tyvärr har både Dylan och Mansi stundtals inte varit tillräckligt bra men förhoppningsvis rycker dem upp sig efter den katastrofala insatsen mot Roslagen. Jon gjorde debut förra helgen och gjorde det väldigt bra. Han hade rätt inställning och det är egentligen det ända vi begär när man spelar i vårat lag. 
Folk kan tro att vårat lag inte har någon bra sammanhållning då vi har väldigt många utlänningar i laget. Sanningen är att dessa utlänningar egentligen bara kommer och spelar för att dem passar in i laget och för att vi har så otroligt kul ihop. Vi har haft samma stomme i tre år nu och som vi alla vet har resultatet varit fantastiskt. Det märks dock att vissa måste börja ta mer ansvar då tex Rasmus och Badr inte är tillgängliga. Jag är rätt säker på att vi är just det laget ingen vill ska vinna och det gör oss ännu mer sugna på att vinna och försvara SM-Guldet. Sanningen är att dessa utländska spelare inte begär så mycket utan dem kommer just för att det är kul. Givetvis ska man ha kul men det är otroligt viktigt att inställningen skärps bland alla inför slutspelet. Har vi rätt inställning finns det inget lag som kan rå på oss tror jag. Kanske låter kaxigt så här 2 månader innan slutspelet, men vi har en enorm tro på oss själva och vet att vi är otroligt svårslagna. Vi har inte förlorat många matcher dem senaste säsongerna och vi har gång på gång visat att vi är som bäst när det gäller.
Vi får chans till revansch mot Roslagen SRC i semifinalen och vi är glada att vi får den chansen, så vi kan ställa ordningen till rätta igen.

Vi hörs snart

Bolbol - Captain

2 kommentarer:

Heikki Kononen sa...

Så ska det låta! =) Det är jättekul att spela för Intersquash.

Ivan D

The Wall sa...

Åja, även Bolbol har till större delen rätt inställning. Det är bara hans knän som inte har det, men det är förhoppningsvis snabbt övergående.

För övrigt gick mitt huvud som en vindrutetorkare under Case Cup när jag försökte hålla samtidig koll på Muhameds och Heikkis finalmatcher. Vad jag kunde se av Heikkis match fick Christian jobba en hel del, vilket tyder på god form hos Heikki och dessutom bådar gott inför slutspelet.

På tal om sammanhållning, under finalen 2008 framgick det ganska tydligt vilket av finallagen som var ett lag (alla spelare samlade och fokus på pågående match) och vilket som inte var det (en del spelare lyssnade på musik och halvsov, andra såg lite ointresserade ut).

/Johan