onsdag 3 december 2008

Vinst i Stockholmsderbyt

Igår var det då dags för årets första Stockholmsderby på Roslagshallen.

Först ut var Rasmus mot Henrik Löfvenborg som alltid är svårslagen på sin hemmabana. Rasmus öppnade sin vana trogen med att förlora första game med knappt men sedan visade Rasmus att han är betydligt starkare. En bra insats av våran klippa!!
 Vinst med 3-1 och en bra start på matchen.

Nästa man på banan var Heikki som skulle möta Matthias Kallio. Matthias spelade väldigt bra och lyckades pressa Heikki ordentligt. Heikki kunde dock springa hem en 3-0 vinst efter 3 väldigt game. I andra game låg Heikki under med 6-10 men lyckades vända gamet och vinna med 13-11.

Mohamed skulle sedan ta sig an Roslagens Mattias Backman. Efter en bra start där Mohamed kunde vinna första game så kom Mattias in i matchen mer och mer, medans Mohamed tyvärr tappade greppet lite. Både 3e och 4e game var stenhårda, men tyvärr var Mattias starkare för dagen.

Sist in var Badr och som vanligt var han säkerheten själv. Roslagens Joakim Karlsson hade absolut inget att komma med och Badr bjöd på roligt och underhållande spel. Skönt för Badr då han har haft ont i ryggen den senaste tiden att trots detta bita ihop och göra en sådan bra match.


Roslagen SRC - Intersquash Club 1-3
Joakim Karlsson-Badr Abdel Aziz  6-11 1-11 4-11
Henrik Löfvenborg-Rasmus Hult  11-9 8-11 7-11 9-11
Mathias Kallio-Heikki Kononen  9-11 11-13 9-11
Mattias Backman-Mohamed Abdel Aziz 10-12 11-4 11-9 11-8



En skön och viktig seger, som gör att vi behåller serieledningen. Vi hoppas kunna ta 5e raka nästa tisdag i årets sista match mot SSK på Kungliga klockan 1800. Hoppas vi får lite publik då.

Hörs nästa vecka!!

Bollen

1 kommentar:

The Wall sa...

Typiskt att jag är bortrest när ni spelar nästa match. Antar att matchen inte streamas över nätet. Finns det ingen SMS-tjänst man kan prenumerera på...?

/Johan